Bruiloft DJ

Op één van de mooiste dagen van jullie leven is een geweldig feest natuurlijk de perfecte afsluiter! Met ruime ervaring op het gebied van bruiloften verzorg ik graag de complete show van A tot Z. Niks is te gek en bijna alles is te realiseren. Ik kom graag persoonlijk bij jullie langs om alle wensen door te nemen zodat ik een perfect feest voor jullie op maat kan maken! 

 

Evenementen & Feestcafés

De tent op de kop en het dak eraf! Als Feest DJ kun je mij natuurlijk ook tegenkomen bij verschillende grote evenementen en feestcafés in het noorden en het oosten van Nederland. Ook in Oostenrijk ben ik tijdens het wintersportseizoen te vinden! Ik kom ook graag naar jouw evenement of feestcafé om het beste feestje te bouwen!

 

Iets anders te vieren?

Er is er een jarig! Of gewoon een feestje omdat het kan?! Geen probleem! Ik denk graag met je mee! Inclusief een uitgebreide drive-in show kom ik graag bij je langs!

 

 

 

 

 


Licht en geluid op jouw feest of evenement?

Op het gebied van licht en geluid heb ik verschillende opties klaar staan als in 2 verschillende licht en geluidssets van klein naar groot! Hierdoor kan ik een breed inzetbaar pakket aanbieden die op elke locatie past. Staat jouw optie er niet tussen? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!

 

Zoek je geluid voor een band, zanger of DJ? Ook dan help ik je graag!